Liderii PSD Satu Mare: Deputatul Andreea Paul este o catastrofă

Liderii PSD au susținut luni o conferință de presă / Fotoreporter: Vasile Mihovici

Într-o conferinţă de presă organizată luni, conducerea PSD Satu Mare  – Mircea Govor, preşedintele organizaţiei judeţene, Dorel Coica – preşedintele organizaţiei municipale şi Toma Betea – secretarul general – au răspuns vehement atitudinii pe care deputata PDL Andreea Paul a avut-o săptămâna trecută cu ocazia  vizitei Comisiei Buget Finanţe Bănci din Camera Deputaţilor. Cu acel prilej, Andreea Paul a afirmat că locurile de muncă pentru cetăţeni sunt prioritatea numărul unu pentru judeţul Satu Mare, iar în ceea ce priveşte investiţiile, ordinea ar fi finalizarea lucrărilor de infrastructură, relaxarea fiscală, iar pe locul trei Luna Şes.

Supărat că deputata PDL a aşezat Luna Şes pe ultimul loc, Mircea Govor a afirmat că Andreea Paul a avut o atitudine răutăcioasă şi tendenţioasă, deşi în campania electorală s-a lăudat că “ridică Ţara Oaşului”.

“Când s-a opus finanţării obiectivului Luna Şes, Andreea Paul a făcut o mare greşeală, iar oşenii trebuie să-şi dea seama pe cine au trimis în Parlament. De aceea, eu îi răspund aici şi o informez că PSD se ocupă în judeţ de asigurarea locurilor de muncă şi repară ce a stricat Guvernul Boc. O mai informez că anul ăsta în judeţul Satu Mare au intrat o grămadă de bani. Astfel,   20 milioane euro prin Ministerul Dezvoltării – pentru infrastructură,   PNADR – tot prin Ministerul Dezvoltării – a alocat peste 14, 6 milioane lei, iar Ministerul Mediului a alocat 6, 5 milioane lei.  Îi garantez doamnei Andreea Paul că deşi s-a opus, Primăria Tăşnad va avea un nou sediu, iar lucrările de la Luna Şes vor fi terminate şi fără ajutorul ei, care nu aduce nimic bun pentru judeţ” – a declarat Mircea Govor.

Şi primarul Dorel Coica a criticat-o pe deputata PDL, afirmând că dacă investiţia de la Luna Şes ar fi fost finalizată în vremea Guvernului Boc, acum Satu Mare ar fi avut mii de turişti. Cireaşa de pe tort a fost aşezată de Toma Betea care a declarat că “Andreea Paul este o catastrofă, şi că este inadmisibil ca tocmai ea să se opună finanţării investiţiei de la Luna Şes, tocmai în colegiul pe care îl reprezintă”.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. sony says:

    TOMA BETEA A ZIS CA ANDREEA PAUL E O CATASTROFA…. DA, CE SA ZIC DACA CATASTROFA DE TOMA BETEA A ZIS ASTA…

Postaţi un comentariu