Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare, în continuare fără autorizare RENAR

Din cauza spaţiului necorespunzător în care este amenajat, Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare funcţionează de ani buni fără autorizaţie din partea RENAR, organismul naţional unic de acreditare. Pentru autorizarea laboratorului, după finalizarea lucrărilor de reabilitare integrală a Ambulatoriului de Specialitate nr.2, conducerea Consiliului Judeţean va iniţia lucrări de reamenajare şi extindere a spaţiului de funcţionare a acestuia.

Preşedintele Adrian Ştef afirmă că autorizarea laboratorului a fost împiedicată de faptul că de ani buni laboratorul îşi desfăşoară activitatea  într-un spaţiu necorespunzător. De aceea, extinderea laboratorului pe două nivele reprezintă pasul cel mai important pentru dobândirea autorizaţiei, ceea ce se va întâmpla după finalizarea lucrărilor de reabilitare integrală a Ambulatoriului de Specialitate nr.2 Policlinica Veche.

Pe lângă extinderea laboratorului, la Spitalul Judeţean Satu Mare vor fi efectuate lucrări de mansardare a imobilului în scopul mutării de la Spitalul Vechi la Spitalul Judeţean a secţiei de Neurologie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu