ISU Someș Satu Mare a primit o autospecială nouă

ISU Someș a făcut parte dintr-un proiect european, împreună cu celelalte județe din NV-estul țării

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “ISU Someș“ Satu Mare a fost dotat astăzi cu încă o autospecială pentru stins incendii și descarcerare, fiind parte din cadrul unui proiect european care viza dotarea celor șase județe din Nord-Vestul țării cu câte un astfel de echipament.

Autospeciala a fost recepţionată de colonelul Dan Gheorghe, ca reprezentant al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare, în cadrul proiectului “Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaționale pentru intervenții în situații de urgență din Transilvania de Nord” din cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.3.

Astfel Inspectoratul a fost dotat cu încă o autospecială pentru stins incendii şi descarcerare, care are o capacitate medie 3000 litri apă şi 120 litru spumogen, şi este dotată cu un modul medical alături de un Punct Medical Avansat mobil pentru triajul victimelor.

În această serie au fost achiziţionate şase autospeciale care au fost distribuite Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Nord-Vest: I.S.U. Cluj, I.S.U. Bihor, I.S.U. Bistriţa Năsăud, I.S.U. Maramureş, I.S.U. Satu Mare, I.S.U. Sălaj. Valoarea totală a autospecialelor din acest lot este de 4.500.000 lei plus TVA.

Distribuie:

Postaţi un comentariu