Interlopul Doru Tukacs, reținut pentru santaj

Doru Tukacs / Sursa foto: adevarul.ro

Cunoscutul interlop Doru Tukacs a fost reținut joi dumăamiaza pentru 24 de ore sub acuzația de șantaj. Tukacs a fost reținut după o acțiune organizată de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei de la Serviciu pentru Acțiuni Speciale. Potrivit unor surse, persoana care îl acuză pe Doru Tukacs de șantaj este chiar fosta sa concubină. Interlopul va fi prezentat vineri instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tukacs a mai fost arestat în aprilie 2012, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire după ce a agresat un sătmărean într-un parc, care a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale. Reamintim că, în iunie 2011, Tribunalul Satu Mare l-a condamnat pe Tukacs la doi ani şi trei luni de închisoare cu executare, pentru şantaj şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Acesta a fost reţinut în 11 mai 2011, în urma unui flagrant, pe terasa barului Sapore Caffe din Micro 17. Curtea de Apel Oradea a modificat decizia Judecătoriei Satu Mare, iar Tukacs a primit până la urmă doar pedeapsă cu suspendare.

Cazierul lui Doru Tukacs este unul foarte bogat, acesta find acuzat în trecut și de furturi de mașini și utilaje, cămătărie și vătămare corporală gravă.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Razvan says:

    LA PUSCARIE CU TINE BAI MAFIOTULE !

  2. nobilu says:

    Razvan,nu e mafiot! daca era mafiot nu asa rezolva problemele!!!! e un cretin care cu o fortza animalica abuzeaza de altzi mai slabi fizic,stai linistit va merge la pushcarie!!!! toate panzele sus

Postaţi un comentariu