Interlopul Doru Tukacs a scăpat de arest

Doru Tukacs a scapat din nou

Cunoscutul interlop Doru Tukacs a petrecut doar 24 de ore după gratii, Instanța impunându-i doar interdicția de a nu părăsi localitatea. Doru Tukacs a fost reținut joi pentru că și-a șantajat fosta concubină. Acesta a amenințat-o că o omoară dacă nu-i dă 100.000 de euro și custodia copilului.

Problemele cu justiția l-au determinat pe Doru Tukacs să-și treacă toate bunurile pe numele fostei concubine, decizie pe care a regretat-o după ieșirea din închisoare pentru că femeia nu a mai vrut să audă de el. Interlopul s-a plâns că a pierdut peste un milion de euro, unele din proprietăți fiind vândute în timp ce era în Penitenciar.

Pus în libertate de Curtea de Apel Oradea, Doru Tukacs și-a cerut propritățile și banii înapoi, dar fosta concubină a refuzat. Acesta a trecut la represalii și a amenințat-o pe femeie că o va omorî dacă nu-i dă 100.000 de euro și nu acceptă să primească custodia copilului pe care îl au împreună.

Fosta concubină a depus o plângere la Poliție, Doru Tukacs fiind reținut joi după-masa pentru 24 de ore, după ce a fost săltat dinr-un restaurant de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei de la Serviciu pentru Acțiuni Speciale. Tukacs a fost prezentat vineri Instanței, care i-a impus interidțcia de a nu părăsi localitatea.

Doru Tukacs a mai fost arestat în aprilie 2012, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire, după ce a agresat un sătmărean într-un parc, care a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale. Reamintim că, în iunie 2011, Tribunalul Satu Mare l-a condamnat pe Tukacs la doi ani şi trei luni de închisoare cu executare pentru şantaj şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Acesta a fost reţinut în 11 mai 2011, în urma unui flagrant, pe terasa barului Sapore Caffe din Micro 17. Curtea de Apel Oradea a modificat decizia Judecătoriei Satu Mare, iar Tukacs a primit până la urmă doar pedeapsă cu suspendare.

Cazierul lui Doru Tukacs este unul foarte bogat, acesta find acuzat în trecut și de furturi de mașini și utilaje, cămătărie și vătămare corporală gravă.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Rommel says:

    ” Problemele cu justiția l-au determinat pe Doru Tukacs să-ți treacă toate bunurile pe numele fostei concubine, decizie pe care a regretat-o după ieșirea din închisoare pentru că femeia nu a mai vrut să audă de el. Interlopul s-a plâns că a pierdut peste un milion de euro, unele din proprietăți fiind vândute în timp de era în Penitenciar. ”

    in ce clasa este copilul responsabil cu gramatica ?

Postaţi un comentariu