Recalcularea impozitelor. Înștiințări de plată pentru 2.700 de sătmăreni

Unui număr de peste 2.700 de contribuabili sătmăreni, persoane fizice, le-au fost emise înştiinţări de plată de către Direcţia de Impozite şi Taxe Locale (DITL), în vederea achitării diferenţei rezultate în urma recalculării impozitelor  pentru anul 2013, începând cu 1 ianuarie.
Conform prevederilor art. IV din O.G. 8/2013, persoanele fizice care au achitat impozitele şi taxele locale pentru anul 2013 şi achită integral până la data de 30 septembrie diferenţele rezultate în urma recalculării, beneficiază de bonificaţia acordată la plata anticipată a impozitelor şi taxelor locale.
Conducerea DITL Satu Mare înştiinţează contribuabilii că aceste plăţi pot fi efectuate şi online, prin portalul www.ghiseul.ro. De asemenea,   pentru orice eventuale erori privind corectitudinea datelor sau a sumelor comunicate, contribuabilii se pot adresa imediat serviciilor de specialitate din cadrul DITL Satu Mare, la numărul de telefon: 0261-768.209, sau prin email la adresa ditl@satu-mare.ro.
Lista celor 2.723 de contribuabili cărora le-au fost emise înştiinţări poate fi accesată şi de pe site-ul oficial al Primăriei, www.satu-mare.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu