Topul firmelor sătmărene. Horia Brenciu, invitat la Balul oamenilor de afaceri

Sursa foto: satmareanul.net

Cea mai reprezentativă reuniune a oamenilor de afaceri din judeţul Satu Mare va avea loc vineri la Satu Mare, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai performante firme.

Cea de-a 20-a ediție a „Topului firmelor” dar și a „Balului oamenilor de afaceri” sătmăreni va avea loc vineri, 15 noiembrie, începând cu ora 19, în sala de evenimente Esedra din Satu Mare. Invitat să anime atmosfera este cântărețul Horia Brenciu, împreună cu HB Orchestra.

În cadrul acestor manifestări, organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Satu Mare, vor fi premiate cele mai bune firme ale anului 2012 din Satu Mare. Ediția din acest an fiind una jubiliară, organizatorii au optat pentru o atmosferă mai aparte, în acord cu semnificația evenimentului.

„Pentru că organizăm Topul Societăților Comerciale sătmărene de 20 ani, ne dorim ca această ediție aniversară să fie una specială şi de aceea l-am invitat pe Horia Brenciu şi HB Orchestra să contribuie la reuşita evenimentului nostru”, declară Daniela Culic, director general al CCIA Satu Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu