FOTO Pe biciclete până la graniţă, de Ziua Mobilităţii Europene

Startul turului ciclist a fost dat la ora 10:30 din faţa Palatului Administrativ

Aproape 100 de sătmăreni au parcurs duminică pe biciclete distanţa până la graniţă, în localitatea Oar, în cadrul acţiunilor organizate cu prilejul Zilei Mobilităţii Europene. Având ca scop încurajarea populaţia la mişcare prin folosirea mijloacelor de transport alternative, în scopul îmbunătăţirii stării mediului şi calităţii vieţii în mediul urban, turul ciclist face parte din programul activităţilor prevăzute de organizatori – Agenţia pentru Protecţia Mediului, Consiliul Judeţean, Primăria Satu Mare şi Primăria Vetiş –  pe tot parcursul zilei.

Startul turului ciclist a fost dat la ora 10:30 din faţa Palatului Administrativ, de unde au pornit circa 50 de persoane, între care şi Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean şi Bekesy Elisabeta, directoarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului. La destinaţie au ajuns aproape 100 de persoane, o bună parte dintre participanţi alăturându-se pe traseu.

În cursul după amiezii, pe lângă alte activităţi incluse în programul Zilei Mobilităţii Europene, este prevăzută şi premierea câştigătorilor tombolei organizate de Agenţia Pentru Protecţia Mediului.

[nggallery id=151]

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu