Fetiță de 10 ani dispărută de acasa de două zile

Persoanele care pot furniza informații sunt rugate să sune la 112 / Sursa foto: facebook.com

O fetiță de 10 ani din Satu Mare a dispărut duminică, mama acesteia fiind cea care a sesizat poliția. Potrivit mamei, Dragoș Vivian-Patricia a plecat de acasă duminică pentru a se îndrepta spre biserică, dar nu a mai revenit, ultima locație în care a fost văzută fiind zona Pieței de Vechituri. Apropiații familiei au făcut încă de luni un apel pe rețeaua de socializare Facebook, în care au semnalat dispariția fetiței și în care cereau sătmărenilor ajutor pentru găsirea ei. Deși apelul a fost făcut de mai puțin de 24 de ore, peste 2.600 de persoane au distribuit fotografia fetiței.

La momentul dispariției fetița era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare roz cu negru, în carouri, tricou cu mâneci scurte de culoare violet, pantaloni blugi de culoare albastru închis, iar în picioare pantofi tip sport de culoare albă.

Semnalmente: înălțime 145-150cm, constituție atletică, cca 33-35 kg, păr șaten închis, drept lung pe umeri, ochi căprui, fața ovală, gura mică, buze subțiri, fără semne particulare. Fetița se numește DRAGOȘ VIVIAN-PATRICIA, are 10 ani și locuiește în Satu Mare, str. Toamnei, nr. 65A/4.

Persoanele care pot furniza informații în acest sens sunt rugate să apeleze de îndata numărul de urgență 112.

Distribuie:

Postaţi un comentariu