Femeile din Partidul Mişcarea Populară promovează un stil de viaţă sănătos

Proiectul femeilor din PMP se va derula pe parcursul a 12 luni

“Pledoarie pentru un stil de viaţă altfel” este denumirea proiectului iniţiat de Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Mişcarea Populară din Satu Mare. Vineri, cu prilejul unei conferinţă de presă, au vorbit despre acest proiect prim vicepreşedinta Viorica Iocsak, preşedinta Simona Dărăban şi Loredana Havrincea, preşedinta Organizaţiei Municipale.

Proiectul se va derula pe parcursul a 12 luni, iar acţiunile care vor avea loc lunar vor promova necesitatea unui stil de viaţă sănătos dobândit prin mişcare, alimentaţie sănătoasă, hidratare, consum de fructe, eliminarea alimentelor nesănătoase şi a băuturilor carbogazoase, activităţi în aer liber.

Cele trei reprezentante ale PMP au promis că vor anunţa din timp organizarea fiecărei acţiuni pentru a da posibilitatea unui număr cât mai mare de sătmăreni să li se alăture.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Sorin says:

    Cine ne invata pe noi un stil de sanatos!? 3 DIVORTATE, astea vor sa ne dea noua lectii de viata, oamenilor de rand, mergeti doamnelor si vedeti-va de treaba si de viata voastra.

Postaţi un comentariu