FOTO Vivien a plecat între îngeri îmbrăcată în mireasă

Vivien a fost condusă pe ultimul drum astăzi, la ora 15.30

Vivien, fetița ucisă în 6 octombrie de iubitul surorii sale în apropierea lacului Cubic din Satu Mare, a fost condusă astăzi pe ultimul drum şi îngropată în cimitirul de pe strada Rodnei. Înainte de a-şi îngropa copilul, mama a fost sfâșiată de durere. La fel și sora ei. Abia se mai țineau pe picioare. Gândul că nu se vor mai întâlni niciodată cu fetița pe care au iubit-o atât de mult le-a făcut să plângă pe tot parcursul slujbei.

Lacrimi și durere la înmormântarea micuței ucisă de iubitul surorii sale. Astăzi, Vivien a fost condusă pe ultimul drum de apropiați și cunoștințe, care au venit la înmormântare pentru a le fi alături părinților copleșiți de atâta durere. Îmbrăcată în mireasă, Vivien a plecat de lângă cei dragi. Au condus-o părinții, rudele, colegii de clasă, toți cei care au îndrăgit-o.

Sicriul cu trupul fetei a fost depus în capela de la cimitirul de pe strada Rodnei, la câteva sute de metri de locul unde Vivien a fost ucisă. Micuța capelă s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei care au dorit să-şi ia un ultim rămas bun. La înmormântare au participat rude, prieteni de familie, vecini şi foşti colegi de şcoală ai acesteia. Înmormântarea a fost oficiată de doi preoţi care o cunoșteau foarte bine pe fetiță, unul dintre ei făcând parte din Asociația Acoperământul Maicii Domnului, asociația care o ajuta pe Vivien cu cele necesare.

După slujba religioasă care a durat aproximativ o oră, sicriul a fost dus spre groapă. De atâta durere, lacrimile părinților secaseră. În timpul procesiunii, cele mai sfâșiate au părut mama și sora fetiței.

„Există o vorbă în popor care spune că părinții nu ar trebui să-și îngroape copiii, iar aceasta reliefează și mai profund durerea mamei“, a spus părintele Tiberiu Vălean.

Câteva sute de persoane au fost alături de familia Dragoș, care a condus-o pe ultimul drum pe fiica lor, Vivien Dragoș.

Avea doar 10 ani şi abia începuse să-şi trăiască viaţa. A avut o copilărie nefericită, dar şi-a găsit alinarea în sânul bisericii şi a unor asociaţii care au ocrotit-o în ultima vreme. Până duminica trecută când un monstru cu chip de om, concubinul surorii sale, a violat-o şi a ucis-o cu sânge rece. Apoi a împachetat-o într-un sac de plastic şi a aruncat-o la gunoi. Gunoiul de pe Lacul Cubic din municipiul Satu Mare. Acolo au găsit-o vineri după amiaza, în jurul orei 16.30, anchetatorii, conduşi chiar de către criminalul care s-a prefăcut, toată săptămâna, că o caută pe fetiţa dispărută.

prima

 

1

 

IMG_8630

IMG_8634

SAM_3173

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu