Expoziții, folclor, spectacole de muzică și poezie la Zilele Şcolii de Arte

mircea deac
Directorul Şcolii de Arte din Satu Mare, Mircea Deac

O nouă ediţie a Zilelor Şcolii de Arte va avea loc la Satu Mare în intervalul 19-23 noiembrie. Programul de desfăşurare a evenimentului a fost prezentat joi, într-o conferinţă de presă, de directorul Mircea Deac şi Adrian Ştef – preşedintele Consiliului Judeţean.

Festivitatea de deschidere va avea loc marţi, 19 noiembrie, ora 16:00, la Consiliul Judeţean. Cu acest prilej va avea loc vernisajul unei expoziţii de artă plastică şi fotografie realizate de cursanţii Şcolii de Arte Satu Mare şi elevii Şcolii de Artă „II Rákóczi Ferenc” din Téglás – Ungaria.

Miercuri, 20 noiembrie, de la ora 16:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu” va avea loc o seară de folclor susţinută de elevii claselor de muzică populară ai Şcolii de Artă. Invitaţi speciali – prof. Ionel Sabo – taragot, soliştii Ionela Toma, Flaviu Panc şi Dănuţ Mateş.

În 22 noiembrie, la Centrul Multicultural “Poesis”, de la ora 17:00, va avea loc un spectacol de muzică clasică şi poezie cu participarea elevilor şi profesorilor de la Şcoala de Artă. În ultima zi, 23 noiembrie, începând cu ora 14:00, la Filarmonica “Dinu Lipatti” va avea loc cea de-a VII-a ediţie a festivalului “Muzica inimii mele”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu