E-On Gaz blochează lucrările de pe strada I.L. Caragiale

Locuitorii din zonă se tem că strada va rămâne desfundată până la anul viitor

Lucrările pentru modernizarea străzilor de pământ din zona pasajului rutier de pe strada Fabricii sunt blocate de aproximativ două săptămâni, ca urmare a faptului că toate conductele de alimentare cu gaz din zonă se află la mai puţin de 40 cm de suprafaţa solului.

Marţi, cu prilejul unei vizite în teren, primarul Dorel Coica s-a declarat nemulţumit de lipsa de receptivitate din partea filialei sătmărene a E-On Gaz, căreia conducerea Primăriei Satu Mare i-a cerut să ia măsuri în vederea asigurării asistenţei de specialitate pentru lucrările de reamplasare a conductelor la adâncimea prevăzută de normele de siguranţă.

Edilul şef a menţionat că problemele cele mai mari ar putea apărea pe strada I.L. Caragiale, unde conducta de alimentare cu gaz este amplasată la o adâncime foarte mică.

Nemulţumiri există şi din partea sătmărenilor care locuiesc pe strada I. L. Caragiale. Oamenii spun că dacă lucrările vor stagna în continuare, există şansa ca acestea să nu poată fi terminate până când va începe să ningă, iar strada va rămâne desfundată până la anul viitor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu