După ce au băut împreună la nuntă, s-au luat la cuțite

Bărbatul necesită îngrijiri de 40 de zile/ FOTO: stirileprotv.ro

Poliţiştii anchetează împrejurările comiterii unei agresiuni la Călineşti Oaş, după ce un tânăr de 25 de ani a fost internat în spital cu grave leziuni. Acesta a fost înjunghiat în abdomen de un consătean cu care a petrecut toată noaptea la nuntă, fiind internat de urgență la spital.

Conflictul a avut loc marţi dimineaţa. O localnică din Gherţa Mică a fost martor al încăierării, fapt pentru care a reclamat de îndată la poliţie că între mai multe persoane care au participat la o nuntă, a izbucnit un scandal. Poliţiştii au demarat de îndată ancheta, stabilind că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri a avut loc o altercaţie între patru bărbați, care s-au agresat reciproc, lovindu-se cu sticle de bere. În timpul scandalului, cel de-al cincilea bărbat, de 27 de ani, l-a înţepat cu un cuţit în abdomen pe Mihai G., de 25 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, medicii legişti concluzionând că viaţa bărbatului a fost pusă în primejdie. De asemenea, s-a stabilit că leziunile ce i-au fost cauzate tânărului în urma agresiunii necesită pentru vindecare 30- 40 de zile de îngrijiri medicale.

Ancheta este în derulare în acest moment, fiind audiaţi martori şi administrate probe pentru a se putea stabili cu exactitate împrejurările în care au fost exercitate violenţele.  Suspectul este anchetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă cu punerea în primejdie a vieţii persoanei.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu