Doru Tukacs rămâne liber

Doru Tukacs se războiește cu fost concubină nu doar pentru avere, ci și pentru copilul pe care îl au împreună

Tribunalul Satu Mare a respins marți, 17 septembrie, recursul procurorilor în cazul interlopului Doru Tukacs, care va fi cercetat în stare de libertate pentru șantaj.

Judecătoria Satu Mare a respins vineri propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare de arestare preventivă a lui Doru Tukacs. Instanța i-a impus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.09.2013 până la data de 12.10.2013. Totodată, Doru Tukacs a fost obligat să se prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare sau la Judecătoria Satu Mare ori de câte ori este chemat, să se prezinte la unitatea de poliţie desemnată cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organele de poliţie menţionate sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei sau a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. În același timp, acesta nu are dreptul să se apropie de fosta concubină sau să comunice cu ea, direct sau indirect.

Cunoscutul interlop Doru Tukacs a fost reținut săptămâna trecută pentru că și-a șantajat fosta concubină. Tukacs a amenințat-o că o omoară dacă nu-i dă 100.000 de euro și nu-i acordă custodia copilului.

Problemele cu justiția l-au determinat pe Doru Tukacs să-și treacă toate bunurile pe numele fostei concubine, decizie pe care a regretat-o după ieșirea din închisoare, pentru că femeia nu a mai vrut să audă de el. Interlopul s-a plâns că a pierdut peste un milion de euro, unele din proprietăți fiind vândute în timp de era în Penitenciar.

Cazierul lui Doru Tkacs este unul foarte bogat, acesta find acuzat în trecut și de furturi de mașini și utilaje, cămătărie și vătămare corporală gravă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu