Consilierii judeţeni cer să nu fie amendaţi dacă îşi parchează maşinile în Piaţa “25 Octombrie”

Consilierul judeţean Alexandru Panea

Consilierul judeţean Alexandru Panea cere să nu mai fie amendat când îşi parchează autoturismul propriu pe platoul din faţa Palatului Administrativ. Solicitarea este valabilă pentru zilele când au loc şedinţele Consiliului Judeţean, iar consilierii nu găsesc locuri de parcare în preajma Palatului.

“Dacă parcăm pe platou suntem amendaţi de Poliţia Locală, aşa cum am păţit şi eu. Noroc cu domnul vicepreşedinte Mircea Govor că a intervenit să scap de amendă” – a declarat Alexandru Panea.

Deosebit de receptiv la liniştea şi buzunarul consilierilor, preşedintele Adrian Ştef a precizat că va discuta acest aspect cu conducerea Primăriei, astfel ca maşinile consilierilor să nu mai fie luate la ochi de poliţiştii locali.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Dotore says:

    Mereti domnilor pe jos. Sau va este scarba de orasul asta imputit ?

  2. culic mugurel says:

    Nu inteleg doleanta domnului consilier.Dansul de ce sa nu plateasca pentru parcare.Este deasupra legii? P

  3. cetatean says:

    Sa intelegem ca domnul vicepresedinte de consiliu judetean a facut trafic de influenta ca domnul consilier judetean sa scape de amenda? Sau cum? Si atunci un cetatean simplu (fara pile la consiliul judetean) de ce sa plateasca parcarea cand merge la serviciu? Unii mai egali decat altii

Postaţi un comentariu