CJ închiriază Ambulatoriul proaspăt reabilitat

Reabilitarea ambulatoriului Spitalului Județean Satu Mare a costat 6, 5 milioane de lei,

Consiliul Județean Satu Mare va scoate la licitație cabinetele medicale aflate la parterul Policlinicii de pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Satu Mare, dacă consilierii județeni își vor da acceptul în cadrul ședinței de luni. Lucrările de reabilitare a Ambulatoriului Spitalului Județean sunt foarte aproape de finalizare și au fost finanțate de la bugetul județului.

Investiție de 6, 5 milioane de lei

Reabilitarea ambulatoriului Spitalului Județean Satu Mare a costat 6, 5 milioane de lei, lucrările fiind demarate la începutul anului trecut. Lucrările au fost executate de Tehno Clima General Contractor Oradea și sunt pe punctul de a fi finalizate.

Începute în primăvara anului trecut şi având inițial termen de finalizare 12 luni, lucrările de reabilitare integrală a Policlinicii Vechi prevăd, în interior, recompartimentarea spaţiului, refacerea pardoselii, a instalaţiilor sanitare, electrice şi de climatizare, iar în exterior, refacerea faţadei, respectiv a hidro şi termoizolaţiei. Totodată, în interior a fost instalat un ascensor care să faciliteze deplasarea pacienţilor la cabinetele de la cele două etaje. Finanţarea lucrărilor este asigurată de Consiliul Judeţean Satu Mare.

Tehnoclima a depășit deja cu aproape trei luni termenul prevăzut în contract pentru finalizarea lucrărilor, plătind din 20 august penalități de 530 de lei/zi.

Ofertă de la Hiperdia

Scoaterea la licitație a cabinetelor a fost propusă de Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, care dorește  închirierea pentru o perioadă de 10 ani a unor spaţii în suprafaţă totală utilă de 178, 59 mp şi a spaţiilor comune aferente, în suprafaţă totală utilă de 141, 29 mp,   situate la parterul , , Ambulatoriului”, din municipiul Satu Mare, în vederea asigurării unor servicii medicale în regim privat.

Prima solicitare privind închirierea de spații în ambulatoriul reabilitat a venit deja din partea Centrului de Imagistică Medicală Hiperdia Brașov, care dorește închirierea pentru o perioadă de zece ani a 300 mp pentru amenajarea unui computer tomograf și a unui aparat RMN.

Distribuie:

Postaţi un comentariu