CJ închiriază 300 mp de la parterul Policlinicii Vechi

Policlinica Veche din Satu Mare / Foto © Transilvania Reporter

O parte a spaţiului de la parterul Ambulatoriului de Specialitate nr. 2 (Policlinica Veche) din Satu Mare va fi scos la licitaţie în vederea închirierii. Proiectul de hotărâre cu această temă a fost aprobat luni de consilierii judeţeni, iar Adrian Ştef, preşedintele Consiliul Judeţean, a afirmat că în felul acesta sătmărenii vor putea beneficia de investigaţii de specialitate cu aparatură pe care administraţia sătmăreană nu-şi permite s-o achiziţioneze din cauza costurilor foarte ridicate.

“Va fi licitată o suprafaţă de peste 300 mp pentru închirierea spaţiilor pentru o farmacie, respectiv unde să fie efectuate investigaţii cu Computerul Tomograf, RMN, Colonoscopul şi alte cel puţin încă zece aparate pentru diferite afecţiuni. Să fim bine înţeleşi: nu vor mai fi închiriate spaţii pentru cabinete medicale private, aşa cum a fost înainte de reabilitarea integrală a Policlinicii, ci dorim să venim în sprijinul sătmărenilor care vor putea beneficia de mai multă aparatură modernă pentru investigaţii complexe” – a declarat Adrian Ştef.

La rândul său, vicepreşedintele Mircea Govor a afirmat că prin închirierea spaţiului se vor împuşca doi iepuri dintr-o dată. Consiliul Judeţean va beneficia de cel puţin 4.000 euro lunar, iar sătmărenii vor avea la dispoziţie aparatură la standarde europene.

“Suntem, cum s-ar spune, şi săraci şi cu pretenţii. Prin închirierea acelor spaţii, pentru care va fi organizată licitaţie cu strigare şi vor fi acceptate ofertele care oferă preţul cel mai mare, vom fi şi bogaţi şi cu sătmăreni mulţumiţi de posibilităţile multiple de investigare”, a declarat Mircea Govor.

Redeschiderea Policlinicii Vechi, după reabilitarea integrală care a costat peste 6, 5 milioane lei, este prevăzută pentru începutul anului viitor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu