Bărbat împuşcat accidental la vânătoare. Se află în stare gravă la spital

Bărbatul se află în stare gravă FOTO:novatv.ro

Un bărbat de 35 de ani din Satu Mare a ajuns la spital cu leziuni grave, după ce a fost împuşcat accidental în abdomen în timpul unei partide de vânătoare neautorizate. Poliţiştii l-au reţinut pe suspectul de 43 de ani pentru infracţiunea comisă.

Poliţiştii sătmăreni anchetează împrejurările în care, vineri seara, pe un fond de vânătoare, bărbatul de 35 de ani a fost împuşcat accidental. Din primele cercetări a rezultat că victima se afla împreună cu alte două persoane la o vânătoare neautorizată în zona Pădurea Mare, între Satu Mare şi Dorolţ. Toţi cei trei bărbaţi deţineau în mod legal armele de vânătoare.

„La un moment dat, unul dintre bărbaţi, Janos H., de 43 de ani, l-a împuşcat accidental cu arma de vânătoare în abdomen pe Claudiu S., de 35 de ani. Bărbatul rănit a ajuns în stare gravă la spital, medicii legişti stabilind că leziunile cauzate i-au pus viaţa în pericol. De asemenea, s-a concluzionat că pentru vindecarea acestor leziuni sunt necesare 40- 50 de zile de îngrijiri medicale“, a declarat Roxana Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Janos H. a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de vătămare coroporală gravă din culpă, uz fără drept de armă letală şi braconaj cinegetic. În cursul zilei de sâmbătă, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii au ridicat armele şi muniţia în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu