Ancheta în cazul morții pastorului și a fiului său, în stadiu de coroborare a probelor

Ancheta se află în faza aprecierii și coroborării probelor

Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare vine cu noi amănunte legate de moartea pastorului și a fiului său găsiți pe câmp într-o dubă incendiată și abandonată în localitatea sătmăreană Aciua, în data de 6 august.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului, Gabriela Pop, transmite că ancheta se află în faza aprecierii și coroborării probelor.

“Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare vă aduce la cunoştinţă următoarele aspecte cu privire la cauza pastorului şi a fiului găsiţi morţi pe raza localităţii Aciua, județul Satu Mare:

Poliţişti din cadrul I.P.J. Satu Mare sub îndrumarea şi coordonarea prim procurorului adjunct Miclea Dumitru desfăşoară în continuare activităţi de cercetare în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care au decedat Blaga Adrian Traian şi fiul său Blaga Timotei. În prezent cauza se găseşte în faza aprecierii şi coroborării probelor” se arată în comunicatul de presă.

Pastorul Adrian Blaga și fiul său Timotei, în vârstă de 9 ani, au fost găsiți decedați, în seara de 6 august, pe un câmp din localitatea Aciua, aflată pe raza județului Satu Mare. Cei doi călătoreau cu o furgonetă ce aparținea asociației „Începuturi Noi” la care Adrian Blaga era administrator. Cele două victime au fost găsite sub bancheta din spate a vechicului incendiat, anchetatorii luând în calcul posibilitatea ca tragedia să fie un act de tâlhărie sau o sinucidere. Macabra descoperire a dat naștere mai multor scenarii, susținute mai mult sau mai puțin de probe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu