Adrian Ştef: Lucrările la Policlinica Veche vor fi gata în trei săptămâni

Ambulatoriului de Specialitate nr. 2 (Policlinica Veche) din Satu Mare

Lucrările de reabilitare integrală a Ambulatoriului de Specialitate nr. 2 (Policlinica Veche) din Satu Mare vor fi gata în circa trei săptămâni – aşa promite Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare. Cu menţiunea că pentru depăşira termenului de finalizare prevăzut în contract, executantul lucrării a fost penalizat şi achită deja penalizări zilnice de 530 lei.

“Este adevărat că firma a întârziat foarte mult, tocmai de aceea este penalizată pentru fiecare zi care trece. Eu zic că în trei săptămâni lucrările vor fi gata” – a declarat Adrian Ştef.

Începute în primăvara anului trecut şi având ca termen de finalizare 12 luni, lucrările de reabilitare integrală a Policlinicii Vechi prevăd, în interior, recompartimentarea spaţiului, refacerea pardoselii, a instalaţiilor sanitare, electrice şi de climatizare, iar în exterior, refacerea faţadei, respectiv a hidro şi termo izolaţiei. Totodată, în interior a fost instalat un ascensor care să faciliteze deplasarea pacienţilor la cabinetele de la cele două etaje. Finanţarea lucrărilor, al căror cost este estimat la 6, 6 milioane lei cu TVA inclus, este asigurată de Consiliul Judeţean Satu Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu