Mașini făcute praf în Dorolț. Victimele au scăpat ca prin minune

Un sătmărean în vârstă de circa 60 de ani a scăpat astăzi ca prin minune dintr-un accident rutier, petrecut în jurul orei 10.00 dimineața. Acesta s-a ales doar cu câteva răni ușoare, după ce autovehiculul în care acesta se afla a fost proiectat direct într-un șanț. În schimb, pasagerul din dreapta șoferului celuilalt autoturism implicat în accident a fost transportat de urgență la spital.

Cele două autoturisme implicate în accident, un Opel și un BMW, se deplasau în aceeași direcție, dinspre Petea spre Satu Mare. Potrivit martorilor de la fața locului, Mircea Pop, șoferul autovehiculului plasat în șanț (Opel), ar fi avut intenția de a efectua o manevră la stângă fără a semnaliza. Celălat autovehicul (BMW) s-ar fi aflat într-o depășire regulamentară în acest timp. Din cauza efectuării unei manevre necorespunzătoare de către șoferul din Opel, BMW-ul l-a izvit lateral pe acesta.

În urma coliziunii, prima mașină a fost proiectată direct într-un șanț de la marginea drumului, pe când BMW-ul a intrat într-un tir care staționa într-o parcare din zonă.  Șoferul Opelului a scăpat cu răni ușoare, pe când pasagerul din dreapta șoferului BMW-ului, o femeie, a fost transportată de urgență la spital.

Polițiștii nu s-au pronunțat încă cu exactitate despre circumstanțele evenimentului rutier.

Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare

accident-dorolt2

 

 

accident-dorolt3

 

 

accident-dorolt4

 

 

accident-dorolt5

Distribuie:

Postaţi un comentariu