A început distribuirea formularelor pentru încălzire

Cetăţenii trebuie să ştie că formularele sunt gratuite / Fotoreporter: Vasile Mihovici

Sătmărenii care corespund criteriilor prevăzute de lege, se pot prezenta începând de luni pentru ridicarea formularelor necesare acordării ajutoarelor de încălzire. Adrian Bălaj, şeful Biroului Prestaţii Sociale din cadrul serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) afirmă că formularele pot fi ridicate atât de la sediul SPAS de pe strada Ilişeşti, cât şi de la Primăria municipiului.

“Totodată, pe site-ul oficial al Primăriei va fi postat un model de formular pe care beneficiarii îl vor putea descărca gratuit. Au fost tipărite deocamdată 200 de formulare, dar urmează a fi tipărite şi restul până la circa 2.000. Cetăţenii trebuie să ştie că formularele sunt gratuite, ca atare sunt sfătuiţi să nu dea curs invitaţiilor din partea a diverse firme sau persoane fizice de-a cumpărar formularele. În acest scop, SPAS a personalizat documentele”- a declarat Adrian Bălaj.

În evidenţele SPAS Satu Mare există în prezent aproximativ 2.350 de viitori beneficiari ai ajutoarelor pentru încălzire, iar 190 dintre aceştia figurează că îşi încălzesc locuinţele cu energie electrică.

Distribuie:

Postaţi un comentariu