A băut acid sulfuric în loc de apă. Copil de doi ani din Satu Mare, transferat în stare foarte gravă la Cluj

Copilul a fost transferat la o clinică din Cluj cu un elicoper SMURD / Fotoreporter: Vasile Mihovici

                 Un copil de doi ani din Satu Mare, intoxicat cu acid sulfuric, a fost transferat miercuri la o clinică din Cluj, cu un elicopter SMURD. Lăsat nesupravegheat de părinți, Dumitru Gabor  a confundat apa cu accidul sulfuric, pe care părinții, o familie din gabori cu pălărie, îl foloseau la realizarea burlanelor. Familia băiatului nu a putut să le spună medicilor cât acid a înghițit copilul.

Copilul a fost adus de familie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare în jurul orei 9, 00, în stare gravă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat că medicii sătmăreni l-au intubat și pentru că arsurile erau foarte grave au luat decizia de a-l transfera la o clinică de specialitate. Imediat a fost chemat un elicopter SMURD, care l-a dus pe băiețel la Cluj.

Medicul Diana Gavrilaș a declarat că starea copilului este foarte gravă, acesta urmând a fi supus la Cluj unor analize aprofundate pentru a se depista cât de adânc a mers accidul în organism. Diana Gavrilaș a afirmat că băiețelul se află în stare foarte gravă, având arsuri pe esofag și în stomac și că pot apărea complicații în continuare.

Familia copilului a refuzat să facă declarații.

[nggallery id=285]

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Supermanul says:

    Ei marie iti trebuie copil dar de avut grija nu?
    Mai Marie, Marie

Postaţi un comentariu