2, 5 milioane lei pentru reabilitarea termică a trei blocuri din Satu Mare

Trei blocuri din Satu Mare având în total 124 de apartamente vor fi reabilitate termic cu finanţare europeană obţinută prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Contractul de finanţare, în valoare totală de peste 2.5 milioane lei a fost semnat luni la ADR Cluj.  Este vorba despre primul contract semnat din cele patru cereri de finanţare depuse de Primăria Satu Mare şi acceptate de ADR Cluj.

“Cele patru cereri de finanţare acceptate deja, au o valoare totală de peste 10, 2 milioane lei. Pentru una dintre aceste cereri, luni, la ADR Cluj, a fost semnat deja şi contractul de finanţare. Licitaţia de execuţie a lucrărilor va fi organizată doar după ce vor fi semnate şi celelalte trei contracte de finanţare” – a declarat Liliana Măgurean.

Cu finanţarea obţinută prin intermediul celor patru cereri acceptate de ADR, în Satu Mare vor fi reabilitate termic în total 15 blocuri. Pe lângă cele patru cereri, până la sfârşitul anului, Primăria Satu Mare va depune la ADR Cluj încă trei cereri de finanţare pentru reabilitarea termică a încă zece blocuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu