Zalăul se pregăteşte de sărbătoare. Rapperul Nana va încinge atmosfera

Rapper-ul german Nana vine la sfârşitul acestei luni la Zalău, pentru a încinge atmosfera la Zilele Cetăţii, programate în perioada 25 – 28 iulie. Alături de el, pe scenă vor urca Andreea Bălan, CRBL şi alţi artişti cunoscuţi, dar şi tineri din Zalău ce bat acum la poarta afirmării. Printre ei, şi Adrian Aron, copilul din Zalău care a impresionat anul acesta juriul şi publicul show-ului de televiziune „Românii au talent”.

După ce anul trecut Zilele Zalăului au fost organizate de o firmă din Iaşi, anul acesta municipalitatea a decis să lase să se ocupe de eveniment o firmă din oraş. Dintr-un anunţ postat joi, 13 iunie, pe site-ul Primăriei, am aflat că firma este SC Hot Paprika SRL, adică societatea care a organizat, în luna decembrie, Târgul de Crăciun de pe platou. Din acelaşi anunţ aflăm că firma din Zalău se ocupă de organizarea Zilelor Oraşului în baza unei hotărâri a Consiliului Local Municipal din 20 mai, hotărârea indicată (nr.136) conţinând, însă, doar un acord de principiu pentru încheierea unui parteneriat cu o astfel de firmă, fără să fie supusă aprobării consilierilor locali şi firma respectivă.

Organizatorul privat al Zilelor Cetăţii Zalăului ar urma să se ocupe, potrivit anexei la hotărârea menţionată, de asigurarea toaletelor ecologice, a pubelelor şi de curăţenia de după eveniment. Tot firmei îi revina sarcina de a plăti contravaloarea consumului electric şi să asigure şi banii pentru premiile pentru concursurile sportive organizate în mod tradiţional la acest eveniment. Organizatorul asigură şi masa ansamblurilor populare, băuturile pentru recepţiile organizate cu această ocazie, prezentatorii evenimentului şi 12 minute de artificii. Banii şi-i va recupera din taxele percepute de la agenţii economici care vor închiria spaţii la sărbătoare.

 

Cine cântă la Zilele Zalăului
Firma desemnată să organizeze evenimentul s-a angajat să o aducă la Zalău, pentru un spectacol de muzică populară, pe Sava Negrean Brudaşcu, dar şi pe Marius Ciprian Pop. Pentru spectacolele de muzică uşoară, condiţiile puse de Primărie s-au referit la aducerea Andei Adam, a lui CRBL şi a Andreei Bălan, dar şi a vedetei internaţionale Oceana. Potrivit lui Sebastian Hedea, administratorul firmei, Oceana nu va mai ajunge la Zalău, pentru că a comunicat, recent, că în acea perioadă înregistrează un videoclip la Los Angeles. În aceste condiţii, în locul Oceanei a fost invitat să cânte rapper-ul german Nana, cunoscut mai cu seamă prin prisma hit-ului său „Lonely”, lansat în 1997.
Cât despre artiştii autohtoni, Hedea dă asigurări că toţi cei menţionaţi anterior vor cânta anul acesta la Zilele Zalăului şi că, în plus, pe scenă vor urca şi fetele de la Like Chocolate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu