Tinerii social-democraţi din Zalău şi-au ales un nou lider

Noul preşedinte, alături de preşedintele executiv şi de secretarul organizaţiei (Foto PSD Sălaj)

Tineretul social – democrat din Zalău şi-a ales o nouă conducere, în cadrul unei conferinţe de  alegeri desfăşurate joi, 19 septembrie, în sala Porolissum a Consiliului Judeţean Sălaj.

 

Cu această ocazie, Alin Adrian Breje a devenit, cu unanimitate de voturi, noul preşedinte al Organizaţiei Municipale a Tineretului Social Democrat Zalău, el înlocuindu-l în funcție pe Cristian Mureșan. Ovidiu Costinaș a fost ales în funcția de președinte executiv al TSD Zalău iar Ioana Baidoc va ocupa poziția de secretar executiv. Cristian Mureșan a optat pentru funcția de vicepreședinte, alături de Crina Gușă și Cosmin Lupou. Raluca Gireadă a obținut funcția de casier. Din noul birou mai fac parte Sergiu Părău, Andreea Temeș Avram, Raluca Săplăcan și Anamaria Olar.

 

Noul președinde al TSD Zalău, a insistat mult pe ideea de muncă în echipă: ”Știu că ne așteaptă o perioadă destul de agitată. Vom avea mult de muncit împreună dar sunt convins că uniți vom reuși să ne atingem toate obiectivele și chiar mai mult decât atât”, a punctat el. El a vorbit şi despre un proiect important care se desfășoară în acest moment la nivelul PSD din întreaga țară: ”În momentul de față avem în desfășurare o acțiune de colectare de bunuri și bani pentru sinistrații din sudul țării. Cei care doriți și puteți să ajutați sunteți așteptați pe platoul de marmură din centrul orașului la căsuța de lemn din colțul de lângă ceas”.

 

La eveniment au mai fost prezenţi Tiberiu Marc, președintele PSD Sălaj, Daniela Coța, președinta OFSD Sălaj, Sandu Bercean, secretar executiv al PSD Sălaj, Vlad Gălățeanu, președintele TSD Sălaj și Călin Forț, secretarul executiv al PSD Zalău.

 

Tiberiu Marc, președintele PSD Sălaj, a felicitat noua conducere punctând că este important ca la nivelul TSD să se cristalizeze un forum de discuții, unde să se nască idei și proiecte viabile pentru comunitate: ”Viitorul sunteți voi, voi aveți în față viața. Așteptăm de la voi mai mult decât să lipiți afișe sau să fiți de acord cu noi. Nu veți câștiga mare lucru așa decât că probabil vom considera că sunteți niște tineri simpatici care nu ne crează probleme. Sfatul meu este să vă întâlniți, să căutați soluții, să sugerați proiecte celor care au putere de decizie!”, a declarat Marc.

 

Daniela Coța, președinta OFSD Sălaj, l-a felicitat pe noul președinte și a apreciat că se impune de la sine un comportament profesionist și decent: ”Semnalul pe care îl dați trebuie să fie de siguranță. Trebuie să arătăm că, în interiorul PSD, cresc tineri capabili să ne asigure viitorul de mâine”.

 

Sandu Bercean, secretarul executiv al PSD Sălaj a subliniat și el nevoia de professionalism: ”Ați ales un președinte, ați ales un nou birou permanent. Ați stabilit că ei sunt cei mai buni. Foarte bine! De azi, ei au obligația să dovedească că sunt adevărați lideri. Faceți în așa fel încât organizația să crească, voi sunteți cei care puteți să le spuneți tinerilor să vină spre noi”.

 

Alin Adrian Breje are 30 de ani, este căsătorit și are o fetiță de doi ani. Este absolvent al Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Geografie, Specializarea Topografie-Cadastru-Cărți Funciare, promoția 2008 și a Universității Vasile Goldiș din Arad, Facultatea de Ştiințe Economice, Specializarea Marketing, promoția 2011. În prezent, își desfășoară activitatea atât în mediul privat, ca inginer topograf la o firmă de specialitate din localitatea Zalău, din anul 2007 până în prezent, cât și în mediul de stat, având funcția de consilier local în Comuna Sîg.

Distribuie:

Postaţi un comentariu