Târg de Crăciun în centrul Zalăului

Producători locali, prezenţi la ediţia de anul trecut a târgului

Pe platoul din faţa Prefecturii va avea loc, timp de mai bine o lună, o nouă ediţie – a doua – a Târgului de Crăciun de la Zalău. La fel ca şi ediţia de anul trecut, târgul este organizat de SC Hot Paprika SRL din Zalău, firmă ce tinde să monopolizeze organizarea evenimentelor publice din oraş, după ce s-a ocupat, anul acesta, şi de organizarea Zilelor Cetăţii.

Potrivit unui acord de cooperare privind organizarea evenimentului, ce va fi supus luni aprobării consilierilor locali, parteneri în acest demers vor fi, alături de firmă, Primăria Zalău, Casa Municipală de Cultură şi Consiliul Judeţean, prin Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

Târgul este programat să înceapă în 28 noiembrie şi se va încheia în 31 decembrie. Vor fi oferite spre vânzare produse alimentare, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, dulciuri şi băuturi calde. Pentru clienţi şi pentru trecători vor fi organizate şi concerte de Crăciun şi un program pentru copii ce va include întâlniri cu Moş Crăciun în Orăşelul Copiilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu