Şase posturi de magistraţi scoase la concurs în Sălaj

Sursa foto: arq.ro

Institutul Naţional al Magistraturii organizează în perioada următoare concurs de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie. Instanţele din Sălaj oferă şase posturi vacante pentru acest concurs.

Potrivit anunţului postat pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii, concursul este organizat, în primul rând, pentru ocuparea a 90 de funcţii de execuţie vacante la nivelul instanţelor judecătoreşti şi a 85 de funcţii de execuţie vacante la nivelul parchetelor. În Sălaj sunt scoase la concurs, pentru ocupare efectivă, trei posturi de judecători pentru secţia civilă a Tribunalului Sălaj şi trei posturi de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Concursul se organizează şi pentru promovarea pe loc, fiind puse la dispoziţia candidaţilor 100 de locuri de judecători la tribunale, 50 la curţile de apel, 60 de locuri de procurori la parchetele de pe lângă tribunale şi 30 de locuri la parchetele de pe lângă curţile de apel.

Judecătorii şi procurorii interesaţi trebuie să îşi depună cererile de înscriere la concurs, la Consiliul Superior al Magistraturii, până în 26 septembrie. Concursul va avea loc în 10 noiembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu