Contestaţiile de la titularizare au crescut procentul promovaţilor

Rezultatele finale au fost afişate joi, 8 august

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, la examenul de titularizare, a majorat numărul candidaţilor din Sălaj care pot participa, mâine, la repartizarea pe cele 82 de posturi titularizabile existente în acest moment în învăţământul preuniversitar sălăjean.

Dacă înainte de contestaţii numărul candidaţilor din Sălaj care reuşiseră să obţină note peste 7 şi să îşi asigure, astfel, participarea la repartizarea pe locurile titularizabile era de 197, după contestaţii a crescut cu trei, ajungând la 200. Cu cei trei, procentul celor care obţin note peste 7 la titularizare ajunge la 48, 42 la sută, de la 47, 24  la sută iniţial.

Contestaţiile i-a trecut de pragul notei 5 pe alţi patru candidaţi din Sălaj, care vor putea opta, astfel, pentru cele 434 de posturi de suplinitori vacante, dintre care 258 sunt complete, iar 176 sunt incomplete.

Cu note sub 5 au rămas, după contestaţii, 92 dintre cei 413 candidaţi notaţi la examenul de titularizare din acest an.

Cei 200 de candidaţi cu note peste 7 sunt aşteptaţi vineri, 9 august, începând cu ora 9.00, la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, unde are loc repartizarea în şedinţă publică pe locurile titularizabile vacante. Primele vor intra la repartizare educatoarele, după care este rândul învăţătorilor, al profesorilor de limba română şi limbi moderne, al celor de educaţie fizică şi sport şi aşa mai departe.

Cei care nu îşi vor găsi vineri un post, dar şi candidaţii care au luat note între 5 şi 7 la examen, vor putea opta pentru un post de suplinitor, valabil un an, în şedinţa publică programată pentru data de 14 august.

Distribuie:

Postaţi un comentariu