Sălaj: 67 de candidaţi de la titularizare au contestat notele primite la proba scrisă

Rezultatele finale vor fi afişate joi

Pretendenţii la un post de titular în învăţământul sălăjean care nu au fost mulţumiţi de notele primite la proba scrisă a examenului de titularizare, afişate luni, au putut depune, marți, contestaţii.

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, 67 de candidaţi au contestat nota primită. Lucrările lor vor fi recorectate, rezultatele finale, în urma soluţionării contestaţiilor, urmând să fie afişate joi, 8 august.

Candidaţii care vor obţine minimum nota 7 se vor putea reprezenta la repartizarea pe post în şedinţă publică programată pentru data de 9 august.

Candidaţii care nu vor obţine un post de titular în învăţământ dar vor avea notă peste 5 la titularizare vor putea încerca să obţină un post de suplinitor, valabil un an. Sunt disponibile 258 de posturi netitularizabile  complete şi 176 incomplete, care vor fi atribuite în şedinţă publică în 14 august.

Reamintim că, după primele rezultate afişate luni, 5 august, în Sălaj au luat note peste 7  197 de candidaţi, iar între 5 şi 7, 120. Numărul celor care nu au reuşit să scoată nici măcar nota 5 este 96.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu