Primăriile au „uitat” să-şi cumpere materiale antiderapante pentru drumurile judeţene

Inspectorul şef al IPJ, Iosif Ghiurca, anunţă verificări la semnalizarea drumurilor

Inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Iosif Ghiurca, a declarat, vineri, în şedinţa Colegiului Prefectural, că din informaţiile pe care le deţine, cele 34 de primării cărora le-au fost date în întreţinere, pe durata iernii, drumurile judeţene aflate în aria lor administrativă, nu şi-au asigurat materialul antiderapant necesar.

De altfel, începând de vineri, o echipă de control formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, ai Consiliului Judeţean, ai IPJ şi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale verifică, în teren, stadiul pregătirii pentru iarnă a celor ce administrează atât drumurile judeţene, cât şi cele naţionale din judeţ.

Şeful IPJ a anunţat, vineri, că în perioada următoare, lucrătorii inspectoratului vor demara o acţiune de verificare a semnalizării rutiere, în special pe porţiunile de drum aflate în lucru, pentru a vedea dacă sunt nereguli şi pentru a identifica eventualele persoane care sustrag indicatoarele. Tot în zilele următoare va începe şi o acţiune de verificare a stării tehnice a autovehiculelor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu