Prezidenţiabilii PDL, aşteptaţi marţi la Zalău

Cătălin Predoiu este unul dintre pretendenţii la statutul de prezidenţiabil PDL

Liderii PDL înscrişi în cursa pentru desemnarea ca şi candidat al partidului pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor sunt aşteptaţi, marţi, 29 octombrie, la Zalău, pentru a-şi prezenta proiectele politice în faţa democrat-liberalilor sălăjeni.

Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Creţu, cei trei democrat – liberali înscrişi în cursa internă din PDL pentru desemnarea prezidenţiabilului care să se bată pentru Cotroceni la alegerile din 2014, sunt aşteptaţi marţi, 29 octombrie, la Zalău. Potrivit preşedintelui PDL Sălaj, Lucian Bode, cei trei îşi vor putea prezenta proiectele politice în faţa alegătorilor – membri PDL – în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare Judeţean al organizaţiei, ce va avea loc de la ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Potrivit lui Bode, aproximativ 2.500 de membri PDL din Sălaj vor fi chemaţi, apoi, în 2 noiembrie, pentru a vota unui dintre cei trei candidaţi. Alegerile vor avea loc în 10 centre din judeţ, iar rezultatele votului, care vor stabili care este candidatul sprijinit de organizaţia din Sălaj, vor fi centralizate până în 10 noiembrie. Lucian Bode nu a vrut să precizeze, deocamdată, care este candidatul pe care îl va vota, limitându-se la a declara că în mod cert nu va fi Simona Creţu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu