Preşedintele CJ solicită primăriilor să ridice ajutoarele alimentare de la UE

Un număr de 37.516 sălăjeni au fost declaraţi eligibili pentru PEAD în 2013 / Sursa foto: evz.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc a făcut marţi un apel către primarii din judeţ să ridice, din depozitul central de la Zalău, alimentele cuvenite beneficiarilor ‘Planului anual de furnizare a produselor alimentare pentru cele mai defavorizate persoane PEAD 2013’.

Solicitarea a fost făcută în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii administraţiilor publice locale, desfăşurată la sediul Consiliului Judeţean.

‘Vrem să distribuim din vreme toate ajutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeană în cadrul acestui program. Solicităm primăriilor care au mijloace de transport să vină să ridice aceste alimente din depozitul central de la Zalău. Spre deosebire de anii trecuţi, ritmul în care au sosit aceste ajutoare este mai bun. Făina şi uleiul, produse care anul trecut au lipsit sau au fost insuficiente, sunt la dispoziţia beneficiarilor şi pot fi distribuite în orice moment’, a precizat Tiberiu Marc.

Un număr de 37.516 sălăjeni au fost declaraţi eligibili pentru PEAD în 2013.

Fiecare beneficiar al programului va primi: 10 kg făină albă de grâu, 7 kg mălai, 0, 5 kg paste făinoase, 4 l ulei, 0, 8 l roşii în suc propriu, 0, 4 kg zacuscă, 0, 3 kg conservă de carne, 0, 25 kg miere de albine şi 2 kg zahăr.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Nemes Nelly says:

    se mai dau ajutoare de la UE? Incepand cu ce data si unde gasesc lista cu persoanele care beneficiaza si de unde trebuie ridicate? o zi placuta

Postaţi un comentariu