Prejudiciu de peste 14, 5 milioane de lei produs de firme din panificaţie

Poliţiştii au efectuat controale la 67 de societăţi comerciale / Sursa foto: capital.ro

Un prejudiciu de peste 14, 5 milioane de lei a fost constatat de poliţiştii din Sălaj în urma unei ample acţiuni de control derulată în luna septembrie la firmele cu profil de activitate în producerea, prelucrarea, achiziţionarea şi comercializarea produselor cerealiere şi de panificaţie.

‘Poliţiştii sălăjeni au constatat, în perioada scursă de la debutul acţiunii, opt infracţiuni şi 64 de contravenţii, şi au confiscat două autovehicule, care au fost surprinse în trafic transportând produse de panificaţie fără documente legale. Au fost efectuate controale la 67 de societăţi comerciale şi 12 persoane fizice, iar în trafic au fost verificate 171 de mijloace de transport. Prejudiciul estimativ creat prin comiterea infracţiunilor este de 14.508.948 lei’, a declarat joi, pentru AGERPES, Tincuţa Dumuţa, purtător de cuvânt al IPJ.

Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la 37.220 lei, iar bunurile ridicate în vederea confiscării au valoarea de 63.271 lei.
La acţiuni au luat parte 154 de poliţişti din mai multe structuri, precum investigarea fraudelor, ordine publică, poliţişti rutieri şi de la transporturi feroviare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu