Poftiţi la spectacole!

Spectacolul de muzică şi cabaret „La „Iunion”, Birjar!” va avea loc miercuri, de la ora 18.00

Zălăuanii sunt aşteptaţi săptămâna aceasta la spectacole de teatru, organizate de Primăria Zalău şi Casa Municipală de Cultură.

Copiii sunt primii aşteptaţi în sala de spectacole, pentru că miercuri, 9 octombrie, de la ora 12.00, pe scena Casei Municipale de Cultură se va juca piesa de teatru pentru copii, „Vrăjitorul din Oz”. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Tot miercuri, dar de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor sunt aşteptaţi şi părinţii, care vor putea vedea spectacolul de muzică şi cabaret „La „Iunion”, Birjar!”. Spectacolul este realizat dintr-un colaj de 12 schiţe ale nemuritorului Caragiale. Vin în faţa publicului actorii Trupei „Iosif Vulcan” şi dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana” din Oradea. Spectacolul se bucură de participarea extraordinară a soliştilor Ana Maria Georgescu, Dorin Griguţă şi Marcel Mârza de la Teatrul de Revistă din Baia Mare şi magicienii Eduard şi Bianca. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Joi este din nouă rândul copiilor, dar doar al celor care înţeleg limba maghiară, pentru că de la orele 10.00 şi 12.00 la Casa Municipală de Cultură, actorii Trupei de teatru Podium „MM” joacă pentru copii piesa în limba maghiară „Regele podoabă”, o adaptare după Hans Christian Andersen. Preţul unui bilet este 6 lei.

Cinema ad-hoc

Casa Municipală de Cultură încearcă să suplinească şi lipsa cinematografelor din oraş, astfel că în zilele de 28 şi 29 octombrie va găzdui proiecţii de film. Astfel, luni, 28 octombrie, de la ora 17.00, rulează filmul „Străina”, o poveste a unei femei victima comportamentului violent al soţului, iar de la ora 20.00 va fi proiectată comedia „Cu papa la psihiatru”. Marţi, 29 octombrie, de la ora 17.00, va rula filmul „Incendii”, de unde veţi afla o poveste despre destin şi curaj, iar de la ora 20.00, filmul „Pielea în care trăiesc”, în regia lui Pedro Almodovar. Preţul unui bilet este de 8 lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu