Pericolul din groapă

Căminul este descoperit de mai bine de patru săptămâni

O groapă adâncă de peste patru metri stă de mai bine de o lună descoperită la numai doi metri de trotuarul principal de pe strada Simion Bărnuţiu, pe care se duc elevii către Şcoala „Corneliu Coposu” şi pe care se plimbă şi se joacă frecvent copiii din zonă.

Este vorba despre un cămin aparţinând Companiei de Apă, al cărui capac s-a deteriorat şi n-a mai fost înlocuit nici până astăzi. Potrivit celor ce locuiesc în zonă, căminul este descoperit de mai bine de patru săptămâni. Dacă până acum, din fericire, nimeni n-a căzut în groapă, locatarii vor să evite o tragedie şi cer celor în măsură să remedieze problema să ia urgent măsuri.

Căminul aparţine Companiei de Apă, care are, deci, obligaţia de a se asigura că zona este securizată. Potrivit directorului Eugen Pop, motivul pentru care nu s-a pus, încă, un alt capac este faptul că date fiind dimensiunile mari al căminului, un astfel de capac se face doar pe comandă, iar firma care îl execută încă nu l-a terminat. Directorul a promis, însă, că va lua măsuri pentru securizarea zonei până la montarea capacului, astfel încât să nu asistăm la accidente.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu