Pacient fugit din spital, dat dispărut de poliţişti

Marinel Galoş

Un bărbat de 58 de ani din Zimbor, pe nume Marinel Galoş, a fugit luni, 30 septembrie, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, unde era internat din 25 septembrie. Reprezentanţii Spitalului i-au anunţat pe poliţişti, care l-au dat dispărut, pentru că bărbatul, după ce a plecat din spital, nu s-a dus acasă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, bărbatul a plecat din spital luni dimineaţa în jurul orei 7.00, îmbrăcat doar în pijama. Conducerea Spitalului Judeţean confirmă situaţia. “Pacientul a fost internat în data de 25 septembrie în secţia neurologie, prin transfer interclinic de la Clinica Neurochirurgie Târgu Mureş cu diagnosticul “hematom intracerebral temporal drept operat. Traumatism cranio-cerebral mediu in conditii neprecizate”. În data de 30 septembrie, la ora 14.00,   pacientulului i sau întocmit documentele pentru externare, motivul externării fiind părăsirea secţiei fără acordul medicului. Despre acest eveniment a fost anunţată Poliţia Municipiului  Zalău, în data de 30 septembrie, ora 7 şi 20 minute, postul de poliţie Zimbor şi referentul social din cadrul Primăriei Zimbor”, precizează reprezentanţii biroului de presă al Spitalului Judeţean.
Poliţiştii încearcă acum să popularizeze semnalmentele bărbatului, în speranţa că cineva l-ar putea vedea şi anunţa Poliţia. Acesta are 1, 65 m înălţime, este slab, ten măsliniu, ras în cap, cicatrice în urma unei operaţii la tâmpla dreaptă şi hematom la ochiul stâng. În momentul plecării, acesta era îmbrăcat în pijama de culoare bleumarin, , iar în picioare avea pantofi negri. Bărbatul vorbeşte greoi şi este dezorientat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu