Olimpicii Zalăului şi cuplurile „ de aur”, premiaţi de primărie la Zilele Cetăţii

Primăria a pregătit pentru sărbătoriţi premii în bani şi o petrecere

Primăria Municipiului Zalău i-a premiat pe cei mai valoroşi olimpici ai oraşului, ocupanţii primelor locuri la olimpiadele naţionale, dar şi pe „seniorii” care împlinesc anul acesta o jumătate de secol de viaţă în doi.

Sala „Avram Iancu” a Primăriei Zalău a găzduit sâmbătă, 27 iulie, deschiderea festivă a Zilelor Cetăţii. Evenimentul a inclus şi premierea celor 32 de elevi premiaţi la etapa naţională a olimpiadelor şcolare, precum şi a profesorilor care i-au pregătit. Olimpicii au primit câte 300 de lei, dacă în palmares şi-au trecut un premiu I, 250 de lei – pentru locul al II-lea şi 200 de lei pentru ocupanţii locului al III-lea. Cei care au adus Zalăului menţiuni au primit câte 100 de lei, iar profesorii care i-au pregătit pe olimpicii oraşului au primit, şi ei, câte 150 de lei.

35 de cupluri din Zalău își sărbătoresc în acest an „Nunta de aur"

35 de cupluri din Zalău își sărbătoresc în acest an „Nunta de aur”

Pentru cele 35 de cupluri care sărbătoresc în acest an „Nunta de aur”, municipalitatea a pregătit câte un buchet de flori şi un plic cu 300 de lei, dar şi o petrecere la care perechile de septuagenari şi octogenari au avut ocazia să se simt bine şi să mai uite de greutăţile bătrâneţii.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu