Muzică veche cu „Flauto Dolce”, duminică la Muza Fest

Concertul Flauto Dolce începe de la ora 18.00

Festivalul artelor „Muza Fest” continuă duminică la Zalău cu un concert de muzică veche susţinut de „Flauto Dolce” la Muzeul de Artă, de la ora 18.00. Acelaşi cadru va găzdui, o zi mai târziu, de la aceeaşi oră, o întâlnire cu poeţi clujeni de limbă maghiară.
Marţi, 8 octombrie, la Centrul de Cultură şi Artă este programat, de la ora 19.00, spectacolul de teatru „Édith Piaf – One woman show”, cu Anca Lăcusteanu şi în regia asigurată de Sorin Misireanţu. Tot Centrul de Cultură va va găzdui începând de miercuri, 9 octombrie, de la ora 17.00, o întâlnire cu poeţi sălăjeni, iar joi, 10 octombrie, de la ora 18.00, o expoziţie de pictură semnată Radu Şerban, şi una cu lucrările realizate la simpozionul internaţional de arte vizuale ce a avut loc vara aceasta la Jibou. Tot atunci şi tot acolo va avea loc şi o prelegere audio-video susţinută de Virgil Mihaiu pe tema factorului latino-american în istoria jazz-ului.

În 11 octombrie are loc la Muzeul de Artă, cu începere de la ora 18.00, un workshop de artă decorativă, iar iubitorii de jazz sunt aşteptaţi în 12 octombrie, de la ora 21.00, la Vila Vlad, la jazz session cu Gabriela Costa şi Alex Man.

În perioada 12 – 14 octombrie va fi o perioadă de pauză. Din 15 octombrie reîncepe festivalul, cu o expoziţie foto a artistului maghiar de renume internaţional, Eifert János. În 16 octombrie va fi lansat albumul de artă Ioan Sima, iar în 17 este programat vernisajul expoziţiei de pictură Ştefan Pelmuş. Ultima zi este rezervată prezentării lucrărilor realizate la workshop-ul de film.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu