Minivacaţă cu ghinion pentru şoferi. Poliţiştii sălăjeni au stat cu ochii pe ei

Poliţiştii din Sălaj au aplicat amenzi în valoare de peste 100.000 de lei / Sursa foto: jurnaluldenordvest.ro

„Recoltă” bogată de sancţiuni aplicate de poliţişti în minivacanţa de Sfânta Maria în Sălaj.  Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au aplicat amenzi în valoare de peste 100.000 de lei.

Cele mai multe sancţiuni, 535, au fost aplicate la regimul circulaţiei rutiere, dar au fost aplicate şi 101 amenzi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, patru pentru comerţ ilicit şi 16 pentru alte abateri de la lege. Valoarea cumulată a amenzilor aplicate se ridică la 114.219 lei, fiind constatate şi 20 de infracţiuni (13 pe linie de circulaţie rutieră şi şapte de altă natură). Au fost reţinute, totodată, şi  32 de permise de conducere, iar 14 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Potrivit Mariei Cristea, reprezentantul biroului de relaţii publice din cadrul IPJ,  96 de poliţişti au acţionat, în medie, zilnic, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde s-au desfăşurat manifestări religioase, culturale şi artistice.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu