Michelin aduce la Zalău un simulator pentru cauciucuri

Titi Aur a fost prezent şi la ediţia de anul trecut a evenimentului

Sâmbătă şi duminică se desfăşoară pe platoul din faţa Prefecturii Sălaj cea de-a doua ediţie a Zilelor Siguranţei Rutiere Michelin, eveniment organizat de producătorul francez de anvelope care are două fabrici de profil la Zalău.

Organizatorii amenajează, în centrul Zalăului, un orăşel al siguranţei rutiere pentru cei mici, pornind de la cele „10 Reguli de Aur” ale siguranţei rutiere dezvoltate de Michelin împreună cu FIA (International Automobile Federation). Cu ajutorul mai multor specialişti în siguranţă rutieră, precum şi prin spaţii dedicate educaţiei rutiere, cei mari şi cei mici vor afla prin joc şi interacţiune ce înseamnă siguranţa rutieră.

Evenimentul aduce, la fel ca şi anul trecut, şi simulatoare pentru cei mari. Potrivit Irinei Drăgan , PR-ul evenimentului, va fi adus inclusiv un simulator cu ajutorul căruia cei interesaţi vor putea simţi diferenţa dintre a conduce o maşină echipată cu anvelope de vară şi una echipată cu anvelope de iarnă. La eveniment va participa şi pilotul Titi Aur, împreună cu echipa sa de la Şcoala de conducere defensivă şi pilotaj.

Deschiderea „Zilelor Siguranţei Rutiere Michelin” va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00, în prezenţa doamnei Jana Popa, Director Michelin România – Platforma Industrială Zalău, a domnului Dorel Mihalcea, Responsabil Activitate Michelin Zalău Cord şi a autorităţilor locale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu