Grădiniţele din Sălaj mai fac înscrieri. Unde mai sunt locuri

În Zalău mai sunt libere 20 de locuri în grădiniţe

Potrivit unei adrese transmise în teritoriu de Ministerul Educaţiei Naţionale, înscrierile în grădiniţă continuă în judeţul Sălaj şi după termenul limită, de 21 iunie, stabilit iniţial.

Înscrierea copiilor se face, potrivit adresei, în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă şi în limita locurilor disponibile. Dacă numărul copiilor este mai mare decât cel al locurilor libere, grădiniţele trebuie să îşi stabilească anumite criterii de departajare, cum ar fi apropierea grădiniţei de domiciliul copilului, existenţa unor fraţi în grupele mai mari de la acea grădiniţă, probleme de sănătate ale copilului.

Inspectoratul Şcolar a făcut publică şi situaţia înscrierilor în grădiniţe, valabilă la data de 21 iunie. Astfel, în Zalău, mai au locuri disponibile în grupa mică următoarele grădiniţe: Grădiniţa cu program prelungit „Voinicel”, unde erau înscrişi în termen 36 de copii, pe 45 de locuri, şi la Grădiniţa cu program normal nr.8, unde mai sunt 11 locuri.

Cele mai solicitate Grădiniţe din Zalău sunt Grădiniţa Pinochio (din cartierul Păcii), unde s-au înscris în grupa mică 82 de copii pe 62 de locuri, Grădiniţa „Ion Creangă”, unde sunt 68 de copii şi doar 53 de locuri, şi Grădiniţa nr.10 (din spatele Casei Armatei), cu 65 de copii înscrişi pe 40 de locuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu