„Gheorghe Lazăr”, cea mai bună şcoală din judeţ după mediile de admitere. Cine completează topul

Şcoala „Gheorghe Lazăr” a fost şi în acest an cea mai bună şcoală din judeţ

Portalul admitereliceu.ro a realizat un clasament al şcolilor gimnaziale în funcţie de mediile de admitere la liceu din acest an.

În Sălaj, topul este deschis, la fel ca şi în anii trecuţi, de Şcoala Gimanzială “Gheorghe Lazăr” din Zalău, unde media mediilor de admitere ale tututor absolvenţilor este de 8, 87. Locul al doilea este adjudecat de Şcoala “Simion Bărnuţiu” din Zalău, cu 8, 73, iar pe locul al treilea este Şcoala “Corneliu Coposu”, cu 8, 67.

Prima şcoală din mediul rural o găsim pe locul al patrulea. Este vorba despre Şcoala Marca, unde media de admitere a fost în acest an de 8, 61. Pe locurile 5 şi 6, cu aceeaşi medie, de 8, 53, sunt alte două şcoli din mediul rural, respectiv Şimişna şi Borla. Cea mai mare şcoală din judeţ, “Mihai Eminescu”, este pe locul al şaptelea, cu media 8, 47.

Locul 8 revine unei şcoli din mediul rural, Şcoala Valcău de Jos, cu media 8, 38, în timp ce gimnaziul de la Liceul Sportiv “Avram Iancu” ocupă locul 9, cu 8, 28. Ultima poziţie în Top 10 este ocupată de şcoala din Zimbor.

La polul opus, şcoala cu cea mai mică medie de admitere a absolvenţilor este Şcoala Peceiu, cu o medie de numai 4, 38.

 

 

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Eugenia says:

    Felicitari! Sunt mandra ca am copilul la aceasta scoala.

Postaţi un comentariu