Elena Udrea a sărbătorit 60 de ani de armată la Şimleu Silvaniei

Elena Udrea a fost astăzi la Şimleu Silvaniei

Democrat-liberala Elena Udrea s-a aflat miercuri, pentru câteva ore, în oraşul sălăjean Şimleu Silvaniei, unde a participat la ceremonia organizată pentru a marca împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Regimentului 146 Artilerie Grea.

Potrivit primarului oraşului Şimleu, Septimiu Ţurcaş, Elena Udrea a trecut prin Sălaj aflându-se, împreună cu mama sa, în drum spre mănăstirea maramureşană Rohia, unde îşi cele două vor să se reculeagă la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. „La festivitate am invitat-o eu, ca musafir al meu”, spune primarul. La rândul său, deputatul Lucian Bode spune că „Elena Udrea este unul dintre politicienii PDL care nu a ocolit niciodată Sălajul” şi că prezenţa democrat-liberalei la Şimleu nu este întâmplătoare.

Ultima vizită a Elenei Udrea la Zalău a avut loc în 1 iunie, când ea a participat la o acţiune caritabilă organizată de PDL pe platoul din faţa Prefecturii. Apropierea dintre democrat-liberalii sălăjeni şi Elena Udrea a fost asumată, de altfel, la începutul acestui an, când la alegerile interne pentru şefia partidului preşedintele organizaţiei judeţene, Lucian Bode, şi-a declarat deschis susţinerea pentru blonda din PDL.

Distribuie:

Postaţi un comentariu