Câţi bani aduce rectificarea bugetară în Sălaj

În Monitorul Oficial al României de vineri, 1 noiembrie, a fost publicată ordonanţele de rectificare a bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale pe 2013. Sălajul se alege, în urma acestei rectificări. Cu aproape 7.000.000 de lei.

Potrivit documentelor publicate în Monitorul Oficial, bugetul Consiliului Judeţean Sălaj va fi suplimentat cu 160.000 de lei, sume defaclate din taxa pe valoare adăugatp pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul judeţului. Întreaga sumă învăţământului special şi Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă în Educaţie.

Ca şi sume defalcate din TVA pentr finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor din municipiului Zalău, Sălajul primeşte 6.710.000 lei. 3.317.000 de lei sunt pentru finanţarea de bază a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat, din care 3.000.000 de lei vor merge pe salarii, indemnizaţii şi alte drepturi salariale. Tot învăţământul sălăjean mai primeşte încă 1.000.000 de lei pentru plata unei noi tranşe din drepturile salariale câştigate în instanţă de cadrele didactice.

Pentru drepturile asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizaţiile lunare ale acestor persoane, judeţul Sălaj primeşte suma de 2.393.000 de lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu