Bărbat trimis în judecată după ce şi-a violat timp de doi ani fiicele minore

Tatăl – violator este în arestul IPJ Sălaj

Marcel Covaciu, bărbatul de 43 de ani din localitatea Popeni, arestat la începutul acestei luni după ce oamenii legii au aflat că în ultimii doi ani îşi violase, în mod repetat, cele două fiice minore, a fost trimis în judecată.

Cumplita faptă a ieşit la iveală la începutul acestei luni, după ce fiica mică a bărbatului, în vârstă de 10 ani, a fugit de acasă. În momentul în care a fost găsită şi întrebată de poliţişti de ce a recurs la acest gest, micuţa le-a povestit anchetatorilor despre abuzurile sexuale la care era supusă ea şi sora sa în vârstă de 12 ani tocmai de către cei care ar fi trebuit să le protejeze – tatăl lor. Se pare că abuzurile durau de cel puţin doi ani şi au fost favorizate de faptul că bărbatul locuia singur cu copilele, mama acestora părăsindu-l de ceva vreme.

Monstrul ce poza în tată a fost reţinut de poliţişti şi apoi arestat preventiv pentru 29 de zile. Săptămân aceasta, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a finalizat cercetările, astfel că dosarul a fost înregistrat, luni, pe rolul instanţei judeţene. Bărbatul este acuzat de viol şi, dat fiind faptul că victimele sale sunt şi minore cu vârsta mai mică de 15 ani şi sunt şi rude cu violatorul, pedeapsa prevăzută de Codul Penal într-un astfel de caz este închisoare de la 10 la 25 de ani.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu