Avertisment de la Consiliul Judeţean pentru furnizorii din programul „Cornul şi laptele”

Copiii din Sălaj primesc laptele de la un singur furnizor

Conducerea Consiliului Judeţean a transmis, în cursul zilei de ieri, adrese furnizorilor de produse din programul „Cornul şi laptele” asupra cărora planează suspiciuni că nu ar respecta condiţiile minime de calitate.

Potrivit informaţiilor primite de la Valer Crişan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în urma sesizărilor primite de Inspectoratul Şcolar din şcoli din Zalău şi din Panic, potrivit cărora produsele furnizate în cursul săptămânii trecute aveau unm gust dubios, instituţia a trimis, în cursul zilei de ieri, o adresă furnizorilor în cauză, prin care sunt atenţionaţi să se pună în acord cu prevederile contractuale. Vicepreşedintele spune că, deocamdată, nu pot fi luate alte măsuri, întrucât nu există o confirmare oficială a existenţei problemelor semnalate. „Dacă vor fi stabilite neconformităţi, nu vom ezita să aplicăm sancţiunile ce se impun. Nu suntem dispuşi să mai acceptăm nimic”, a avertizat Crişan.

Confirmarea sau infirmarea acestor suspiciuni va avea loc la începutul săptămânii viitoare când, potrivit doctorului veterinar Vasile Chindriş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, vor fi disponibile rezultatele analizelor la probele recoltate în cursul zilelor de miercuri şi joi de săptămâna aceasta.

Distribuie:

Postaţi un comentariu