Aproape 500 de locuri libere la liceele din județ

Cea de-a doua etapă de admitere în învăţământul liceal a început astăzi cu înscrierea candidaţilor la liceele la care se organizează probe de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă.

De asemenea, începând de astăzi şi până în 22 iulie, absolvenţii de gimnaziu care nu au participat la prima etapă a admiterii ori cei care au rămas nerepartizaţi îşi pot completa, în şcolile absolvite, fişele de opţiuni. Ei au la dispoziţie cele 482 de locuri libere rămase în 14 licee din judeţ. Cele mai multe locuri libere, 56, sunt la Liceul Tehnologic „Cserey – Goga” Crasna. 55 de locuri sunt la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Zalău, 53 – la Liceul Tehnologic Sărmăşag, 44 – la Liceul Tehnologic „Octavian Goga” Jibou, 43 la Liceul Tehnologic „Gheorghe Pop de Băseşti” din Cehu Silvaniei. La Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Hida mai sunt 32 de locuri, la la Liceul „Voievodul Gelu” din Zalău – 27, iar la liceul din Surduc – 20. La Sîg mai sunt 19 locuri, la Nuşfalău 17, iar la Liceul Tehnologic „Ioachim Pop” Ileanda – 12.

Locuri au mai rămas şi la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” din Zalău, la specializarea filologie. Este vorba despre nouă locuri la clasa de bilingv franceză, tot atâtea rămânând şi la filologie – limba germană.

Repartizarea computerizată pe locurile disponibile a candidaţilor se va face în 25 iulie.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu