Tăriceanu: “Boc a driblat patru ani de zile luarea unei decizii în cazul Roşia Montană”

Emil Boc, primarul Clujului

Senatorul PNL Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, joi, 5 septembrie că fostul premier Emil Boc a “driblat” patru ani luarea unei decizii în cazul proiectului Roşia Montană, deşi l-a prezentat în 2009 ca făcând parte din programul de guvernare, el apreciind că această atitudine este una “condamnabilă”.

“În ceea ce priveşte poziţia fostului premier Emil Boc, vreau să subliniez faptul că proiectul Roşia Montană era inclus în obiectivele cu care a venit în programul de guvernare, în 2009. Ieri, (miercuri, n.r.) Emil Boc a făcut o schimbare totală de poziţie, ceea ce nu e o premieră, dar ar fi totuşi nevoie de o atitudine mai consecventă. În loc să-şi asume responsabilitatea şi să ia o decizie, patru ani de zile a driblat permanent şi asta este condamnabil”, a spus Tăriceanu, citat de Mediafax

El l-a contrazis, totodată, pe Emil Boc, apreciind ca neadevărată afirmaţia acestuia potrivit căreia proiectul Roşia Montană este neconstituţional pentru că oferă atribuţii de utilitate publică unei companii private.

Distribuie:

Postaţi un comentariu